19/02/2020 Creativitat, diversitat i innovació en la revolució digital, amb Natalia Olson-Urtecho

creativescape
0 0
Read Time45 SecondLa transformació digital se sustenta en un ecosistema digital que ha de reunir unes condicions de creativitat, diversitat i innovació que Barcelona acull i projecta a través de nombroses iniciatives empresarials i socials que podrien ser potenciades si es coordinessin i s’integressin dins d’un relat més ambiciós. En aquest sentit, la proposta de Barcelona capital global de l’humanisme tecnològic podria impulsar un marc de disrupció digital basat en els actius que té la ciutat i que poden ser potenciats a partir d’una nova experiència d’urbs centrada en l’humà a través de la tecnologia.

Sessió a càrrec de Natalia Olson-Urtecho, cofundadora i directora d’innovació i estratègia de The Disruptive Factory i assessora d’innovació a l’administració d’Obama i Miguel Arias, Global Entrepreneurship Director a Telefonica, presentats per José María Lassalle, escriptor i vocal de la Junta Directiva del Cercle d’Economia.

Fuente

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Next Post

Nueva economía. Nueva responsabilidad. Nuevas oportunidades de negocio. 4º Congreso CENTAC (16/19)

Facebook Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Pinterest Shares 4º Congreso Nacional CENTAC de Tecnologías de la Accesibilidad. Palacio de Congresos de Toledo.Sala 2, El Greco D. Mesa 13: Nueva economía. Nueva responsabilidad. Nuevas oportunidades de negocio. Modera: Federico Traspaderne, Directivo de Desarrollo de Negocio del Sector Público. Participa: Larry Bensadón, Director […]

Subscribe US Now

Pin It on Pinterest

A %d blogueros les gusta esto: